Termene si conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori, Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a magazinului online.


 

Magazinul online ste operat de societatea I.I.Badila Elena Com. Utilizarea magazinului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor din magazin), constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.


 

Administratorul magazinului online isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.


 

Continutul acestui magazin nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege, sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titulatilor drepturilor de propietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.


 

Sunteti de asemenea de acord a nu afectati in vreun fel cu elementele de securitate ale magazinului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a magazinului sau a continutului acestuia.


 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si combatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte a a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si magazin sunt reglementate de OG130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.


 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


 

Administratorul magazinului online face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor din magazin, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).


 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale magazinului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatiile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe magazin si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul magazinului. Magazinul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de oricefel prin utilizarea neautorizata a contului.


 

Prin folosirea magazinului online, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea aparea intre utilizatori si administratorii magazinului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in istanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


 

Administratorul magazinului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a magazinului in orice moment si la orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul magazinului online, fara vreo notificare prealabila sau generala.


 

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.


 

Nu avem nici o responsabilitate pentru defectiunile, pagubele sau accidentele rezultate in urma folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor comandate si cumparate de la noi, sau nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui. Nu ne asumam resposabilitatea  pentru eventualele alergii ale persoanelor care vor purta produsele cumparate de la noi. Mentionam totusi ca materialele folosite de noi SUNT de calitate si NU contin nichel, cu alte cuvinte in mod normal nu produc alergii. Daca sunteti deja alergic la anumite materiale va rugam sa ne contactati printr-un e-mail INAINTE de a plasa comanda pentru a cere detalii suplimentare, existand posibilitatea de a putea realiza un produs similar celui dorit de dvs., din materiale care nu sunt daunatoare dumneavoastra (ca, caz particular).


 

In situatia in care un produs pe care dumneavoastra l-ati comandat, nu exista in stoc, aveti posibilitatea de a-l schimba cu unul existent.


 

Firma noastra nu este platitoare de TVA.


 

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii postale.


 

Exista intodeauna riscul ca fotografia care a stat la baza comenzii sa nu redea cu acuratete detalii, culori sau nuante ale produsului (acest lucru putand fi datorat si tipului de dispaly/monitor pe care il folositi, sau a rezolutiei acestuia). In cazul in care clientul nu doreste sau nu poate utiliza produsul din cauza acestor tipuri de neajunsuri, produsul poate fi returnat in 10 zile, totusi noi suntem exonerati de raspundere, in sensul solicitarii de catre client a unor penalizari sau suportarea unor daune morale/ materiale.


 

Nu suntem responsabili pentru intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive. Clientul nu poate solicita daune moratorii pentru intarzieri in primirea comenzii.


 

In cazul in care informatiile furnizate de client in formularul de comanda sau in cursul schimbului de mesaje dintre noi, sunt incorecte, incomplete si comanda nu ajunge la destinatie, va trebui sa suportati toate costurile legate de transport.


 

Avem dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea confirmarii comenzii sau a datelor personale inscrise in comanda.


 

Situatia comenzilor dvs este tinuta in evidenta de catre furnizor. Daca doriti informatii despre comenzile dvs anterioare va rugam sa adresati un mail la adresa elys.company@gmail.com cu datele solicitate, precum si datele dvs de contact.


 

Magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului sau prin primirea prin e-mail a unor informatii cu caracter informativ sau promotional.


 

 

In caz de litigiu intre Cumparator si Vanzator, aceasta va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor revine instantelor de judecata romane din circumscriptia teritoriala a furnizorului.


 

Fiind de acord cu toate aceste conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


 

Va multumim pentru interes!