Ingrijire bijuterii

Oferim certificat de garantie valabil 30 de zile pentru orice bijuterie, accesoriu sau obiect de decor cumparat de la noi. Garantia este valabila doar pentru acele defecte legate de fabricarea produsului, nu si de eventualele deteriorari datorate folosirii necorespunzatoare a produsului.Pentru a beneficia de garantia oferita de noi, precum si pentru a prelungii cat mai mult viata bijuteriilor, accesoriilor sau elementelor de decor, fie ele handmade sau nu, din materiale pertioase, aur, argint, sau metal comun este necesar sa se respecte cateva reguli de purtare, depozitare si ingrijre:

 

 • Inlaturati bijuteriile si accesoriile cand realizati activitati care le pot expune la chimicale sau caldura (menaj, sport).
 • Nu purtati bijuteriile si accesoriile in timpul somnului. Miscarile din timpul somnului, precum si transpiratia vor deteriora bijuteriile.
 • Se recomanda punerea bijuteriilor si a accesoriilor dupa ce folositi lotiunile de corp, cosmeticele, parfumurile, spray-urile de par, nu inainte. Acestea pot dauna pietrelor/perlelor din compozitia bijuteriilor.
 • Feriti bijuteriile si accesoriile de expunerea indelungata la soare puternic sau lumina artificiala puternica. Pietrele se pot decolora sau isi pot pierde luciul.
 • Feriti bijuteriile, accesoriile si elementele de decor de umezeala.
 • Dupa utilizare, indepartati praful si grasimile cu ajutorul unui material moale, usor umezit.
 • Dupa utilizare si curatare, depozitati bijuteriile si accesoriile separat, de preferat in saculeti de material. Cel mai indicat este catifeaua. Astfel evitati incurcarea lor, care in timp duce la rupere si/sau zgarierea perlelor si a pietrelor mai sensibile.
 • Bijuteriile si accesoriile au rolul de a da personalitate unei tinute, si desi sunt realizate pentru a nu se rupe usor, trebuie ferite de actiuni mecanice sau chimice, deoarece multe din pietrele semipretioase sau elmentele decorative folosite se pot sparge sau zgaria!
 • Este indicata curatarea zilnica a bijuteriilor si a accesoriilor cu o carpa de bumbac moale, si eventual cu o solutie de curatare (pentru bijuterii), care NU contine acizi!
 • Obiectele de decor au menirea sa ofere un plus de stralucire, veselie sau still, locuintei dvs. si se recomanda a se ferii de orice actiuni mecanice (lovituri, fortari, zgarieturi) sau chimice (detergenti, solutii de curatat chimice, etc), deoarece au in componenta lor si diverse elemente pretioase, semipretioase sau sticla ce se pot sparge, zgaria sau rupe. 
 • Mentionam faptul ca noi, oferim Certificat de Garantie valabil 30 de zile pentru produsele confectionate si comercializate de noi. In aceasta perioada, puteti returna produsul si acesta va fi reparat gratuit, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se va inlocui cu unul nou. Garantia este valabila DOAR pentru acele defecte legate de fabricatia produsului! Si doar daca se respecta conditiile de pastrare, purtare si ingrijire mentionate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru deteriorarile aparute in timpul transportului (aceasta responsabilitate apartine furnizorului de transport: Posta Romana sau Curier) sau cele aparute ca urmare a unei purtari sau depozitari necorespunzatoare a bijuteriei.
 • Imperfectiunile pietrelor naturale sau de sinteza precum si oxidarea in timp a metalelor argintate sau comune nu pot fi considerate defecte. Mentionam totusi ca daca se respecta cu strictete cele mentionate mai sus, va puteti bucura de bijuteria sau accesoriul dvs. mult timp fara ca aceasta sa se deterioreze.